Årets julegave til Barnekreftforeningen

180 norske barn får kreft hvert år. De vanligste kreftformene blant barn er delt inn i tre omtrent like store grupper: akutte leukemier, hjernesvulst og solide svulster på forskjellige organer og deler av kroppen.

Takket være god medisinsk behandling overlever 75 til 80 prosent av barna sykdommen. Mange blir helt friske igjen, men noen får varige skader som følge av behandlingen.

Vi er der for barna.

Barnekreftforeningen ble stiftet i 1982 av foreldre til kreftsyke barn og drives på frivillig basis av foreldre som har, eller har hatt barn med en eller annen form for kreft.

Barnekreftforeningens formål er å bedre barnas behandlingstilbud, tilrettelegge forholdene for foreldre, foresatte og familier, samarbeide med leger og annet pleiepersonell, samt drive informasjonsvirksomhet om foreningen.
Alle innsamlede midler går direkte til medlemmene i form av trivselstiltak på sykehus og turer og arrangement.

Julenissen BYGGMAKKER Gipling!
Gipling gir hvert år en julegave til alle ansatte og kunder. I år har vi valgt å dele verdien av julegaven med Barnekreftforeningen, øremerket ekstraordinære tiltak for barn og unge som lever med alvorlig sykdom.

Gipling er tilstede med sin virksomhet i Nord- og Sør-Trøndelag, Hedmark og Nordland, og vi har valgt å gi julegaver til Barnekreftforeningene i alle disse fylkene – til sammen kr. 90.000.-

og håper med dette at vi kan være med å gjøre hverdagen litt lysere for barn og unge – og deres foreldre.

MED ØNSKE OM EN FIN JUL!

Motta nyhetsbrev fra Gipling

med kraft fra MailChimp!